محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، چهارمین و پنجمین واحد پالایشی را در پالایشگاه الصینیه واقع در استان صلاح‌الدین افتتاح کرد.

محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، چهارمین و پنجمین واحد پالایشی را در پالایشگاه الصینیه واقع در استان صلاح‌الدین افتتاح کرد. بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری، ظرفیت هر یک از این واحدها 10,000 بشکه در روز است که با افتتاح آن‌ها، ظرفیت کل پالایشگاه به 50,000 بشکه در روز افزایش یافت. در این مراسم، مثنی السامرایی و تعدادی از مقامات دولتی و محلی نیز حضور داشتند.

علاوه بر این، السودانی پروژه‌های مهمی در بخش نفت در منطقه بیجی را نیز افتتاح کرد. او به افتتاح یک شهرک مسکونی با 1,178 واحد اشاره کرد که با تامین خدمات و زیرساخت‌های کامل، به حل مشکل جابجایی کارکنان کمک می‌کند و نشان‌دهنده ثبات و امنیت در منطقه است.

اشتراک گذاری:

اخبار

خبرنامه شماره سی و شش

هر هفته در خبرنامه تجارت عراق تازه‌ترین اخبار، تحلیل‌ها، تغییرات قوانین و فرصت‌های اقتصادی مرتبط با بازار عراق رو مرور می‌کنیم.از تغییرات گمرکی و ارزی

خبرنامه شماره سی و پنج

هر هفته در خبرنامه تجارت عراق تازه‌ترین اخبار، تحلیل‌ها، تغییرات قوانین و فرصت‌های اقتصادی مرتبط با بازار عراق رو مرور می‌کنیم.از تغییرات گمرکی و ارزی